Families

Madalena - Familie Geudes de Almeida

Op 24 juli is onze mooie dochter Madalena geboren tijdens de zwangerschap is er een cyst in haar rechterlong ontdekt, waardoor we naar 6 maanden terug naar het ziekenhuis zouden moeten komen voor een CT scan. Gewoon om te kijken of die cyst kleiner of juist groter geworden was.

Lees meer...


Mees - Familie van de Schans

Om precies te zijn 2 maanden geleden vertrokken wij met ons hele gezin naar Amerika. Waar ons een heel avontuur lag te wachten. Inmiddels zijn we aan dit avontuur begonnen. Onze Mees is vorig jaar juli gediagnosticeerd met Neuroblastoom stadium IV!Van de een op de andere dag stond onze wereld op zijn kop. De wereld zakte letterlijk onder onze voeten vandaan.

Lees meer...


Brent - Familie Greven

Na een lang onbekende klachten kwam bij Brent uit dat hij Neuroblastoom heeft, slik!, met de toevoeging dat hij na de behandelingen in Nederland voor een half jaar naar Amerika moest i.v.m. een speciale therapie. Wij allebei werkende ouders en 3 prachtige kinderen en ineens heb je een ernstig ziek mannentje en dan ook nog een half jaar ver weg van huis.

Lees meer...


Sofie - Familie Ligthart

Onze wereld stortte in, bij onze dochter Sofie werd neuroblastoom geconstateerd, stadium 4. Na 9 maanden chemo’s, operaties en bestralingen kwam Sofie in aanmerking voor de immunotherapie in het Chop in Philadelphia.

Lees meer...


Jayden - Familie Van Deijl

Jayden van Deijl is geboren op 9 september 2008. Trotse ouders zijn Remco & Nancy. Jayden was een heel vrolijk, opgewekt, grappig en lieve kanjer. Jayden zijn ouders zijn na zijn eerste verjaardag uit elkaar gegaan, maar gelukkig heeft Jayden twee nieuwe lieve mensen in zijn leven gekregen Leslie & Chantal. Op 28 oktober 2011 is bij Jayden de ziekte hoog-risico-neuroblastoom geconstateerd

Lees meer...


Roan - Familie Van der Wal

En dan ineens zit je in het wereldje dat Neuroblastoom heet en wordt er van je verwacht dat je voor behandeling naar Amerika gaat. Niet eventjes, nee een half jaar lang. In alle drukte staat je hoofd echt niet naar het organiseren van de reis naar Amerika.

Lees meer...